Posunúť nadol
//Blog

VIRTUÁLNA PREHLIADKA FAKULTY

Tohtoročná koronakríza nám umožnila inovatívne rozšíriť možnosti našej prezentácie. Pre priestor webu, dostupný všetkým, sme zvolili virtuálnu prehliadku fakulty. Naši študenti sa vzdelávajú v moderných priestoroch kampusu v mestskej časti Žiliny - Veľký Diel, v krásnom prostredí žilinského lesoparku. Súčasťou fakulty sú aj  skúšobné a experimentálne laboratóriá, ktoré tiež chceme čo najkomplexnejšie prezentovať n..

Čítaj viac
  • 0 views
  • 0 Comment

Projekt EDUMOS — Vzdelávanie v oblasti mostného staviteľstva

Na Stavebnej fakulte si uvedomujeme, že vzdelávanie nemá svoje limity. Stále treba niečo zlepšovať, vytvárať inovatívne riešenia a najmä prinášať našim študentom kvalitnú formu vzdelávania spojenú s praxou v teréne. Mostné staviteľstvo nie je vínimkou. V spolupráci s Vysokou školou báňskou – TU Ostrava sme sa zapojili do vzdelávacieho cezhraničného projektu Edumos. Cieľom projektu je významne ovplyvniť vzdelávanie v..

Čítaj viac
  • 1,067 views
  • 0 Comment

Erasmus-Zážitky a skúsenosti na celý život

Rozhovor s Michalom Hrablayom (21r.), študentom druhého ročníka Stavebnej fakulty Žilinskej univerzity. Prečo si sa rozhodol ísť na erasmus? Moji priatelia si vždy pochvaľovali erasmus. Bol som v druhom ročníku a rozhodol som sa, že to je najlepšie obdobie, kedy absolvovať erasmus. Chcel som vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a vyskúšať niečo nové. Prečo si sa rozhodol pre Českú republiku a nie inú krajinu ? V Prah..

Čítaj viac
  • 63,709 views
  • 0 Comment

Zaujali sme Ťa? Pridaj sa k nám!

© Stavitelstvo.sk 2019 / All rights reserved.

Close